Почти всяко бездомно куче е страхливо, лае или бяга. Но когато

...
Почти всяко бездомно куче е страхливо, лае или бяга. Но когато
Коментари Харесай

Докато наливаха бензин, тези хора попаднаха на бездомно куче. Реакцията му ги остави без дъх (ВИДЕО)

Почти всяко бездомно куче е плахо, лае или бяга. Но когато тези хора стопираха да налеят гориво, попаднаха на извънредно другарски настроено симпатично бездомниче. То ги посрещна с махане на опашка и отзивчиво им подаваше лапата си за привет. По-нататък кучето стартира да им прави номера, все едно, че е домашно дресирано куче.

Дойде време мъжете да си тръгнат и единият му даде храна. То се изправи на задните си лапи и им благодари. После, махайки с опашка, си потегли предостатъчно, захапало великодушната хапка. Това видео е прегледен образец за това, по какъв начин би трябвало да се отнасяме с животните към нас. Ако ви е допаднало видяното, ще се радваме да го споделите.

Кучетата са средноголеми бозайници, подвид на вълците, питомен още от зората на човечеството. Едни от първите домашни животни, кучетата се употребяват необятно по целия свят и играят значима роля в ранните човешки селища.

Така да вземем за пример се счита, че заселването на Америка от хората би било невероятно без потреблението на впрегатни кучета за пресичането на Беринговия пролив. Благодарение на характерните им естествени особености (остър слух, сензитивно обоняние), кучетата се употребяват и за доста други цели, като лов, в пасищното отглеждане на животни, за храна и отбрана, като домашни любимци.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР